Kurs og konferansemat

MIDDAGER

NR. 30
Kjøttkaker m/ertestuning og gulrøtter.
**Is og kaffe til dessert

Kr 269,- pr. pers.

NR. 31
Kjøttpudding m/ertestuning, gulrøtter og blomkål.
**Is og kaffe til dessert.

Kr 299,- pr. pers

NR. 32
Komle m/kålrabi, sauekjøtt, poteter og pølse.
**Is og kaffe til dessert.

Kr 349,- pr. pers.

NR. 33
Gryterett m/ris eller poteter og salatblanding.
**Is og kaffe til dessert.

Kr 325,- pr. pers.

NR. 34
Lettsaltet lammebog m/kålrabistappe.
**Is og kaffe til dessert.

Kr 349,- pr. pers.

NR 35
Fårikål
**Is og kaffe til dessert.

Kr 349,- pr. pers.

NR. 36
Oksekjøtt el. svinekjøtt m/grønnsaker og poteter.
**Is og kaffe til dessert.

Kr 349,- pr. pers.

ENKEL LUNCH

NR. 44
Karbonader (3 stk.), brød, grønnsakblanding, løk og potetsalat. 1 fl. mineralvann og kaffe.
Kr 279,- pr. pers.
Tillegg for dessert kr.30.-

DRIKKER

• Mineralvann kr. 25.- pr. fl.
• Kaffe på stående buffet utenom serveringene kr. 25.- pr. pers.
• Husets festbolle kr. 30- pr. pers
• Meierienes drikker etter forbruk.

SMØRBRØD

NR. 40
3 stk smørbrød m/kaffe (festpyntet).

Kr 244,- pr. pers

NR. 41
3 smørbrød og fløtekake m/kaffe. (festpyntet).

Kr 325,- pr. stk

NR. 42
2 rundstykker og 1 wienerbrød m/kaffe.

Kr 179,- pr. stk

NR. 43
3 rundstykker og lefse og potetkake m/kaffe

Kr 189,- pr. pers.

**Mot et tillegg på kr. 22.- pr. pers kan vi levere følgende desserter til erststning for is:
• Iskake
• Aprikoskrem
• Sviskegrøt
• Sviskekrem
• Karamellpudding
• Krokanfromasje
• Sitronfromasje
• Tilslørte bondepiker
• Iskrem m/bjørnebær
Mot et tillegg på kr. 79.- kan vi festpynte bordene med tøyduker, servietter, lys og blomsteroppsatser.